Arrangementer

VI HAR PLADS TIL FLERE FORSKELLIGE ARRANGEMENTER

Julefrokost eller private arrangementer

Julefrokost eller private selskaber så er Cafe SeSa det rette sted for jer, at få en fantastisk aften.

Cafe SeSa er ikke kun en fantastisk cafe at nyde en lækker måltid med fem stjernet udsigt over vandet, men har også velegnede lokaler til særlige private lejligheder, hvad enten det er bryllup, runde fødselsdage, konfirmation, barnedåb, firma arrangementer eller mindre firmafrokoster. 

Cafe Sesa tilbyder:

  • Julebuffet
  • Påskebuffet
  • Pinse platte
  • Mortens aften
  • Sankhans aften
  • Nytårs menu

Forneden kan du se vores forskellige menuer vi tilbyder til de forskellige arrangementer.

Menuer til arrangementer

SANKT HANS GRILLBUFFET:

Velkomstdrink
Helstegt kalvefilet
Bbq. marineret spareribs
Div. grillpølser med tilbehør
Klassiske flødekartofler
Bagt kartofler med kryddersmør
Majskolber med iskoldt smør
Et stort udvalg af lækre sommersalater med dressing

PÅSKEPLATTE

Hjemmelavet karrysild m. æbler, kapers, dild og æg
Paneret rødspættefilet m. remoulade og citron
Æg m. mayo, rejer, citron og dild
Mørbradbøf m. bløde løg, ristede svampe og agurkesalat
Ribbensteg m. hjemmelavet rødkål og agurkesalat
Gammeldags æblekage m. flødeskum
Serveres m. friskbagt brød, smør og fedt

PÅSKEPLATTE

Kryddersild med kapers, løg og dild
Lun fiskefilet med remoulade, citron og dild
Røget laks med pesto og syltede rødløg
Lun mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
Ribbensteg med hj.lavet rødkål og agurkesalat
Brieost med druger og coulis
Serveres m. friskbagt brød, kiks, smør og fedt

MORTENS AFTEN

Forret
Klassisk rejecocktail, serveret med brød og smør
Hovedret
Andebryst
Hvide kartofler
Franske kartofler
Brunede kartofler
Andesauce
Hjemmelavet rødkål m. tranebær
Dessert
Gammeldags æblekage m. flødeskum og ribsgele

JULEMENU

Juleplatte
Julesild m. kapers, løg og dild
Røget laks m. røræg og purløg
Fiskefilet m. remoulade og citron
Ribbensteg m. hj.lavet rødkål og surt
Mørbradbøf m. bløde løg og ristede svampe
Vælg mellem:
Lækre osteplatte
Ris ala mande m. kirsebærsauce
Julebuffet
Julesild m. kapers, løg og dild
Hjemmelavet karrysild m. æg, kapers og dild
Lun fiskefilet m. remoulade og citron
Røget laks m. røræg, asparges og purløg
Æg m. rejer, mayo, dild og rogn
Lun leverpostej m. ristede svampe og bacon
Lun mørbradbøf m. bløde løg og svampe
Tarteletter m. høns i asparges
Lun andebryst m. æbler, svesker og rødkål
Forskellige oste m. tilbehør
Ris ala mande m. kirsebærsauce
Rugbrød, franskbrød samt smør og fedt

NYTÅRSMENU

Forret
Fersk laksetatar rørt m. urter med sprød salat, sauce tatar, citron og skovsyre
Hovedret
Mør bøf af oksemørbrad
Ovnbagte timiankartofler
Honning/lakrids bagte rodfruter
Kraftig rødvinsauce
Dessert
Blød karamelkage med nøddeknas og bær
Book dit selskab her