Selskaber
Book selskab med unik stemning
Café SeSa er det perfekte sted for store selskaber eller virksomheder, der ønsker at afholde et arrangement med en hyggelig atmosfære.
Her kan dine gæster nyde en aften med lækker mad, gode drinks og en uformel stemning, der skaber gode minder. Vi afholder mange arrangementer for virksomheder og tilpasser oplevelsen efter jeres behov. Se vores selskabsmenuer her.
Kontakt vores dedikerede team for at høre nærmere om de forskellige muligheder, tilgængelighed og priser – husk at reservere i god tid, da vi hurtigt bliver booket, især i højtiderne.
Send os en forespørgsel via formularen, eller ring til os på +45 26 35 00 16
Se vores selskabsmenuer
Brunch buffet
Fra kl. 11.00 – 14.00.
(3 timers arrangement, min. 20 gæster)
Menuen indeholder
- Kyllingepasta
- Lun leverpostej m. champignon og bacon
- Pålæg (skinke, rullepølse, chorizo)
- Røget laks m. avokado creme
- Røræg & Oste palette (gorgonzola, brie m.m.)
- Frisk mozzarella m. tomat og pesto
- Marineret peberfrugt & Græsk yoghurt m. müsli og sirup
- Hjemmelavede pandekager m. sirup
- Nutella, Marmelade, Frisk frugt, Croissanter, Brød & smør
Frokost buffet
kl. 12.00 – 16.00
(4 timers arrangement, min. 20 gæster)
Menuen indeholder
- Røde og hvide sild m. capers og rødløg
- Røde og hvide sild m. capers og rødløg
- Æg og rejer m. mayonnaise
- Roastbeef m. revet peberrod, ristet løg og remoulade
- Mørbrad m. bacon og champignon
- Hjemmelavede frikadeller m. rødkål
- Ribbensteg m. rødkål og surt
- Lun leverpostej m. bacon og champignon
- Tarteletter m. høns i asparges
- Diverse oste m. tilbehør og kiks, frugtsalat, brød og smør
3 retters menu
(6 timers arrangement er inkl. fri husets vin-vand-fadøl-kaffe & te buffet
(8 timers arrangement er inkl. kaffe & te buffet efter dessert samt cognac og likør samt husets vin-vand-fadøl-cocktails samt natmad)
Menuen indeholder
- Velkomstdrink - Fortepasso premium spurmante brut
-
Forret:
Laksetatar rørt med cremefraiche, kapers samt friske krydderuter, serveret på bund af salatblade samt med citron. -
Hovedret:
Oksemørbrad serveret med ovnstegte kartofler med timian samt med årstidens garniture og svampesauce. -
Dessert:
Fransk chokoladekage serveret med vaniljeis samt frisk frugt. -
Natmad (Kun ved 8 t. arrangement):
Aspargessuppe med kødboller samt flute og smør.
Stor aften buffet
(6 timers arrangement er inkl. fri husets vin-vand-fadøl-kaffe & te buffet
(8 timers arrangement er inkl. kaffe & te buffet efter dessert samt cognac og likør samt husets vin-vand-fadøl-cocktails samt natmad)
Min. 20 gæster.
Menuen indeholder
- Velkomstdrink :Fortepasso premium spurmante brut
- Buffet:
- Bruschetta
- Laksetatar
- Advokado/reje salat
- Tomatsalat med frisk mozzarella og frisk basilikum
- Pastasalat
- Marinerede peberfrugter
- Chorizopølse samt serranoskinke
- Frisk frugt
- Ostefad med brie og gorgonzola samt tilbehør
- Kalvefilet med garniture
- Marineret kyllingefilet
- Hellefisk med pesto rasp
- Pasta de polo med pesto og parmesan
- Sæsonens grøntsager
- Ovnstegte kartofler med timian
- Flødekartofler
- Svampe og bearnaisesauce
- Dessert:
- Vaniljeparfait
- (hjemmelavet vanilieis) serveret med frisk frugt samt jordbærsauce)
Italiensk buffet
(6 timers arrangement er inkl. fri husets vin-vand-fadøl-kaffe & te buffet
(8 timers arrangement er inkl. kaffe & te buffet efter dessert samt cognac og likør samt husets vin-vand-fadøl-cocktails samt natmad)
Min. 20 gæster.
Menuen indeholder
- Velkomstdrink :Fortepasso premium spurmante brut
- Forret:
- Bressola
- Oksecarpaccio
- Laksecarpaccio
- Frisk mozzarella med tomat og frisk basilikum
- Bruschetta med tomat, hvidløg og parmesan.
- Hovedretter:
- Klassisk Lasagne med oksekød og bechamelsauce
- Kalvefilet med garniture
- Risotto med svampe og parmesanost
- Ovnbagt laks med hvidvin, citron og friske urter
- Ravioli med spinat, svampe og salvie
- Desserter:
- Tiramisu
- Frisk frugt
- Cremet chokoladekage