Arrangementer
Vi har plads til flere forskellige arrangementer
Café SeSa er stedet, hvor alle typer arrangementer kan blive til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du skal holde julefrokost, bryllup, runde fødselsdage, konfirmation, barnedåb, firmaarrangementer eller mindre firmafrokoster – hos Café SeSa får I en fantastisk aften med femstjernet udsigt over vandet og velegnede lokaler, der skaber den perfekte ramme.
Vi tilbyder en række menuforslag til arrangementer, herunder:
- Juleplatte
- Påskeplatte
- Pinseplatte
- Mortens aften
- Sankhans aften
- Nytårsmenu
Se vores forskellige menuer for at finde den helt rette løsning til jeres behov. Kontakt os om information om muligheder, tilgængelighed og priser – og husk at reservere i god tid.
Menuer til arrangementer
Påskeplatte
Menuen indeholder
- Hjemmelavet karrysild m. æbler, kapers, dild og æg
- Æg m. mayo, rejer, citron og dild
- Mørbradbøf m. bløde løg, ristede svampe og agurkesalat
- Ribbensteg m. hjemmelavet rødkål og agurkesalat
- Serveres m. friskbagt brød, smør og fedt
Pinseplatte
Menuen indeholder
- Kryddersild med kapers, løg og dild
- Lun fiskefilet med remoulade, citron og dild
- Røget laks med pesto og syltede rødløg
- Lun mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
- Ribbensteg med hj.lavet rødkål og agurkesalat
- Brieost med druger og coulis
- Serveres m. friskbagt brød, kiks, smør og fedt
Sankthans grillbuffet
Menuen indeholder
- Velkomstdrink
- Helstegt kalvefilet
- BBQ marineret spareribs
- Div. grillpølser med tilbehør
- Klassiske flødekartofler
- Bagt kartofler med kryddersmør
- Majskolber med iskoldt smør
- Et stort udvalg af lækre sommersalater med dressing
Mortens aften
Menuen indeholder
- Forret:
- Klassisk rejecocktail, serveret med brød og smør
- Hovedret:
- Andebryst
- Hvide kartofler
- Franske kartofler
- Brunede kartofler
- Andesauce
- Hjemmelavet rødkål m. tranebær
- Dessert:
- Gammeldags æblekage m. flødeskum og ribsgele
Julemenu
Menuen indeholder
- Juleplatte:
- Julesild m. kapers, løg og dild
- Fiskefilet m. remoulade og citron
- Ribbensteg m. hj.lavet rødkål og surt
- Mørbradbøf m. bløde løg og ristede svampe
- Vælg mellem:
- Lækre osteplatte
- Ris ala mande m. kirsebærsauce
- Julebuffet:
- Julesild m. kapers, løg og dild
- Hjemmelavet karrysild m. æg, kapers og dild
- Lun fiskefilet m. remoulade og citron
- Røget laks m. røræg, asparges og purløg
- Æg m. rejer, mayo, dild og rogn
- Lun leverpostej m. ristede svampe og bacon
- Lun mørbradbøf m. bløde løg og svampe
- Tarteletter m. høns i asparges
- Lun andebryst m. æbler, svesker og rødkål
- Forskellige oste m. tilbehør
- Ris ala mande m. kirsebærsauce
- Rugbrød, franskbrød samt smør og fedt
Nytårsmenu
Menuen indeholder
- Forret:
- Fersk laksetatar rørt m. urter med sprød salat, sauce tatar, citron og skovsyre
- Hovedret:
- Mør bøf af oksemørbrad
- Ovnbagte timiankartofler
- Honning/lakrids bagte rodfruter
- Kraftig rødvinsauce
- Dessert:
- Blød karamelkage med nøddeknas og bær